WIHA---GEREEDSCHAPSKOFFER-XXL-III-ELEKTRICIEN-(44128)-(WH44128)
WIHA - GEREEDSCHAPSKOFFER XXL III ELEKTRICIEN (44128) (WH44128)
0 Reviews | Review toevoegen

WIHA - GEREEDSCHAPSKOFFER XXL III ELEKTRICIEN (44128)Velleman - WH44128 Specificaties WH44128Elektriciens hebben het meest uiteenlopende gereedschap nodig op verschillende plaatsen. Veel gereedscha...

Artikelnummer

WH44128 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 2.160,00
Prijs per 1.00

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Op verlanglijst
 

| Meer

WIHA - GEREEDSCHAPSKOFFER XXL III ELEKTRICIEN (44128)

Velleman - WH44128

Specificaties WH44128
Elektriciens hebben het meest uiteenlopende gereedschap nodig op verschillende plaatsen. Veel gereedschapskoffers bieden onvoldoende stabiliteit en vaak lukt het slechts met grote moeite om alle nodige gereedschappen netjes op te bergen. De gereedschapskoffer XXL III Elektrik van Wiha bevalt daarentegen prima met een uitgebreid gereedschapsassortiment, voldoende opbergruimte en absolute robuustheid. Dankzij de extra grote wielen is het niet moeilijk de koffer op onbegaanbaar terrein of over trappen comfortabel achter zich mee te trekken. Door de uitklapbare poten fungeert de koffer ook als slipvaste trede. Bovendien is door de verhoogde positie een comfortabel uitnemen van de gereedschappen mogelijk, waarbij de rug ontzien wordt. De V-vormige inkeping met schaalverdeling in het kofferdeksel maakt het afzagen van bijvoorbeeld een kabelkanaal op de bouwplaats makkelijker. Door de omvangrijke uitrusting van de XXL III Elektrik heeft men voor iedere toepassing het passende gereedschap steeds bij de hand. Ergonomische schroevendraaiers, innovatieve tangoplossingen, een mobiele schroevendraaier en bitset slimVario® voor het snelle servicegebruik, en vele andere gereedschappen maken het werk van alledag merkbaar makkelijker. Daarbij beschermen de volledig geïsoleerde gereedschappen de gebruiker bij werkzaamheden aan spanningvoerende delen. Tegelijkertijd worden spieren en pezen door het ergonomische handgereedschapsconcept van Wiha, juist bij werkzaamheden in permanent gebruik, duidelijk ontzien. De van robuuste polypropyleen kunststof gemaakte koffer is extra uitgerust met gasveren, die het deksel in verschillende posities vasthouden en kneuzingen aan de vingers door het per ongeluk dichtvallen van het deksel voorkomen.

EAN-code: 4010995441289

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.


Door de drukte en veel zieken bij de vervoerders
kunnen pakketten vertraging oplopen. 

Sorry voor het ongemak