FREEFORM-ELEKTRONICA-STARTER-KIT-(WSEDU05)
FREEFORM-ELEKTRONICA STARTER KIT (WSEDU05)
0 Reviews | Review toevoegen

FREEFORM-ELEKTRONICA STARTER KITVelleman Kits - WSEDU05 Kenmerken WSEDU05Maak basis freeform-elektronicaprojecten met deze complete starterset! Freeform-elektronica is een artistieke manier om sch...

Artikelnummer

WSEDU05 

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 47,95
Prijs per 1.00

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

FREEFORM-ELEKTRONICA STARTER KIT

Velleman Kits - WSEDU05

Kenmerken WSEDU05
Maak basis freeform-elektronicaprojecten met deze complete starterset! Freeform-elektronica is een artistieke manier om schakelingen te maken. In plaats van een printplaat of breadboard als basis te gebruiken, laten we zien hoe je koperdraad kunt gebruiken om alle componenten met elkaar te verbinden. (Weet je niet wat een printplaat of breadboard is? Maak je geen zorgen, we leggen alles uit in de hoofdstukken hierna.) Deze set bevat alle gereedschappen en componenten om minstens 6 verschillende freeform-projecten te maken. Elk project bestaat uit eenvoudig te solderen elektronica en is dus geschikt voor zowel beginners als ervaren makers! Het meegeleverde gereedschap bevat een soldeerbout, loodvrij soldeertin en een rondbektang met zijsnijders. Uiteraard mag ook de hoogwaardige gecoate koperdraad niet ontbreken! Om praktische redenen kozen wij voor een specifiek type koperdraad. De coating beschermt de koperdraad tegen kortsluiting, maar laat zich gemakkelijk verwijderen door de koperdraad gedurende één seconde te verhitten met de soldeerbout. Het is dus niet nodig om de koperdraad te schrapen of schuren voor het solderen. Dit maakt het solderen van de componenten op de draad zeer eenvoudig. Een ander pluspunt is dat je de koperdraad gemakkelijk kunt buigen om grave objecten te maken. Ontdek onze projecten: een RGB-ledbal, een elektronische kaars, een RGB-alien, een elektronisch hart, een ledvlinder en een ledkever. Deze projecten zijn leuk en eenvoudig om te maken dankzij de online handleiding met tips en trics. Bij deze set worden sjablonen meegeleverd om de juiste vorm te creëren met de koperdraad. Heb je een 3D-printer, dan kan je zelf 3D-objecten printen. Om 3D-bestanden te downloaden, raadpleeg https://www.thingiverse.com/VellemanforMakers/designs Zoals eerder vermeld, kan je kiezen om onze projecten na te maken of, indien je meer ervaring hebt, om het project te designen zoals je zelf wil! Deze set is geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. Ga aan de slag en deel uw mooiste freeform-projecten met ons!- 6 eenvoudige freeform-projecten:
 - RGB-ledbal
 - elektronische kaars
 - ledvlinder
 - RGB-alien
 - elektronisch hart
 - ledkever
- meegeleverd:
 - opbergdoos (460 x 160 x 90 mm)
 - flexibele en eenvoudig te solderen koperdraad met coating
 - alle componenten om 6 freeform-projecten te creëren
 - soldeerbout en houder (110 VAC)
 - loodvrij soldeer
 - rondbektang met zijsnijders
 - batterijen zijn vereist voor elk project
- freeform-sjablonen
- online handleiding en video's (binnenkort!)


EAN-code: 5410329725860

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per 1.00 (incl. btw)

1 of meer

€ 47,95

10 of meer

€ 45,45