SOLDEER-STARTERSKIT---KERSTEDITIE-(EDU04)
SOLDEER STARTERSKIT - KERSTEDITIE (EDU04)
0 Reviews | Review toevoegen

SOLDEER STARTERSKIT - KERSTEDITIEVelleman Kits - EDU04 Specificaties EDU04Deze kit bevat alle benodigde materialen om te solderen, inclusief twee feestelijke minikits om uw vaardigheden te testen. ...

Artikelnummer

EDU04 

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 32,35
Prijs per 1.00

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

SOLDEER STARTERSKIT - KERSTEDITIE

Velleman Kits - EDU04

Specificaties EDU04
Deze kit bevat alle benodigde materialen om te solderen, inclusief twee feestelijke minikits om uw vaardigheden te testen. Het basisgereedschap voor solderen bestaat uit een soldeerbout (uiteraard!) en een houder zodat u uw werktafel niet verbrandt. Bij de set wordt loodvrij soldeer meegeleverd, relatief gemakkelijk om te hanteren en de dampen zijn niet schadelijk! Tevens hebt u een zijkniptang nodig, om de draden van componenten te knippen. De eerste minikit is het elektronisch theelichtje, met een warmwitte led dat flikkert zoals een echte kaars! Dit kleine soldeerkitje bestaat slechts uit 6 te solderen componenten, ideaal als startersset. En om uw vaardigheden uit te breiden, is er de kerstboom met knipperende leds. Soldeer meer geavanceerde componenten en maar liefst 16 rode leds. De kits worden geleverd met een geïllustreerde en gedetailleerde handleiding, zodat iedereen de kunst van het solderen kan leren. Veel succes! Vergeet niet om uw projecten te delen met #VellemanProjects.

EAN-code: 5410329694357

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.